2022-Nytt år, nye muligheter

Hjem » Blogg » Innlegg » 2022-Nytt år, nye muligheter
Jeg kaller det ofte friminutt. Friminutt gledet jeg meg som regel til på barneskolen. Nå har mitt friminutt et annet innhold. Det handler om et avbrekk i hverdagen, et avbrekk som kan gi meg opplevelser og ny energi. For meg er disse friminuttene gjerne en natt i naturen. Det handler om å innrette seg slik at man har det bra, nyte stillheten og stemningen ved leirbålet. Jeg blir aldri lei av å la tankene flyte mens jeg ser inn i flammene. Nå har jeg vært på en nærtur med ski og pulk. Pulken heter forresten Sara, og teltet er et Hilleberg Nallo GT. Altså: Nallo, Sara og meg på nærtur. Det var et kaldt og klart døgn i Skjervatraktene. Nattehimmelen er spektakulær når det er kaldt. Fint å våkne. Litt uggent før man kommer i gang når det er kaldt, men det går fort over. Havregrøt og kokekaffe, så er det opp og ut.