Gammelskogen i april 2022

Hjem » Blogg » Innlegg » Gammelskogen i april 2022

Vi har hatt mange flotte dager og netter nå. Det er vår, og jeg er så heldig at jeg har kunnet dyrke friluftslivets gleder denne tida. Nå har jeg nylig vært tre døgn i gammelskogen. Jeg elsker å «bare være» her. Man kan trygt si at det er en tung jobb å komme seg til «plassen min», men likevel gjør jeg det igjen og igjen. Jeg liker det.
Da jeg dro, var det skiføre. Ved returner samme vei, var det ikke mye skiføre å snakke om i lavere strøk. Sola gjorde en solid jobb.
Når jeg er aleine på en slik tur, finner jeg en god ro. Naturen gjør sitt til at jeg opplever noe hele tida. Denne gangen var det vårlivet i naturen. Det kan være alt fra bekken som renner, trærne som suser i vinden eller elgen som passerer like ved. Selvsagt er alle lyder fra småfuglene humørspredere i seg selv. For ikke å snakke om opplevelser med tiur og orrfugl. Det er toppen for meg. Denne turen var et skikkelig bra «langfriminutt» og batteriene er full-ladet. Jeg er glad.