Drikkesekker

         HydraKnight - høy kvalitet - fiffige detaljer


Forsiden

Om Svingheim Aktiv

Produkter

Kartstativ for sykkel

Kartstativ for ski-o

Sykkelpluggen

Linker

Bilder

Kontakt

Bestilling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DRIKKESEKKER OG TILBEHØR

 

Varenr.

 

Beskrivelse

Veil. Pris Pris  Svingheim Aktiv
 

02415

HydraKnight S.I.R. Tristan Drikkesekk
Rød/sort, m/drikkepose
Tristan er en mindre utgave av S.I.R. Lancelot og tiltenkt turer der man vil ha med seg kun det nødvendigste en måtte trenge på trenings- eller stituren. Den sitter tett og god på ryggen og er ikke veien uansett hva du foretar deg. Den har også foret lomme for ipod/mobil, isolert poselomme og mange små rom og nettinger. Komplett med 2.5liters HydraShield drikkepose og slange. Bærekomforten er vel bevart med et godt hoftebelte og brystreim, i tillegg til meget god utlufting i ryggen ved hjelp av en store kanaler på ryggpanelet. For spesifikasjoner på drikkepose og slange se under det respektive varenummer.

799

NÅ 350

 

02413

HydraKnight S.I.R. Galahad Drikkesekk
Oransje/sølv, m/drikkepose
Komplett drikkesekk med 2.5 liters HydraShield drikkepose og slange. Dette er den perfekte sekken for lengre turer på sykkel, som for eksempel 'Birken' og andre turritt. Med 25 liter kapasitet er det god plass til oppbevaring av ekstra klær og litt verktøy du trenger på turen over fjellet. Sekken har et lass med fiffige detaljer å by på: Nett for feste av hjelm som kan pakkes inn i egen liten lomme når den ikke brukes. Det samme gjelder også regntrekket. Vanntette glidelåser er en selvfølge hos S.I.R. Galahad, og flere utvendige og innvendige lommer samt eksterne festepunkter for ekstra stæsj gjør sekken til en allrounder - ikke bare for sykkelbruk. Bærekomforten er vel bevart med et godt hoftebelte og brystreim, i tillegg til meget god utlufting i ryggen ved hjelp av en stor åpen kanal midt på ryggpanelet. Det er også flere integrerte reflekser på sekken som sørger for god synlighet også i mørket. For spesifikasjoner på drikkepose og slange se under det respektive varenummer.

799

NÅ 350

 

02414

HydraKnight S.I.R. Lancelot Drikkesekk
Brun/beige, m/drikkepose
Toppmodell fra HydraKnight til de episke turene på sykkel, ski eller til fots. Komplett med 2.5liters HydraShield drikkepose og slange. S.I.R. Lancelot bugner av detaljer som egen foret ipod- eller mobillomme, integrert regntrekk, isolert poserom og en haug med reflekser. Du har en stor lomme til f.eks. klær og mange små lommer og nettinger for nøkler, verktøy, slanger osv... Bærekomforten er vel bevart med et godt hoftebelte og brystreim, i tillegg til meget god utlufting i ryggen ved hjelp av en store kanaler på ryggpanelet. For spesifikasjoner på drikkepose og slange se under det respektive varenummer.

999

NÅ 400

Kun 1 stk. igjen

 

02217

HydraKnight HydraShield Drikkepose
2.5 liter, m/slange og munnstykke

HydraShield er kanskje markedets beste drikkepose. EasyCarry- og EasyClean-lokket og skjoldutformingen gir HydraShield en unik grad av bruksvennlighet, komfort og hygiene. Microban behandlingen og den store temperaturbestandigheten sørger for en ren og frisk drikkopplevelse. Alle HydraShield drikkeposene kommer levert med HydraTube, en antimicrobiell drikkeslange som skrues fast i drikkeposen og som er utstyrt med Open me™ valve munnstykke.

399

200

 

02220

Hydraknight HydraTherm Termocover
Sort, neopren

Isolasjonsstrømpe
En tynn neoprenslange som trekkes over drikkeslangen for å forhindre at væsken fryser så fort om vinteren eller for å holde væsken som står i slangen kaldere på varme dager.

79

50

 

02230

HydraKnight Vanntett Pose, Oransje, for mobil etc.
Dette er løsningen for alle som trenger å beskytte mobilen, digital kamera, lommebok, ipod, etc mot elementene. Posen er vanntett til 10 meter og har transparente vinduer på begge sider. Materialet er laget slik at man også kan benytte ipod eller touch screen telefoner i posen. Skal man snakke i telefonen fungerer det også.
129 105
 

Leveringstid

Dersom varene er på lager: 2-3 dager. Hvis varene må bestilles: 4 -7  dager.